Happy drum A mineur oranje 25 cm

HD13004

Nieuw product

Nieuw in Nederland! De Happy drum kun je makkelijk zelf leren bespelen. Met wat oefening speel je je eigen melodie. Een meditatieve hobby!

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

249,00 € incl. BTW

Meer informatie

Wat is een Happy drum?

Je speelt de Happy drum net zoals de oorspronkelijke Hang (die niet meer wordt gemaakt) in kleermakerszit op schoot, of staand en op een ondergrond geplaatst zoals op een tafel. Mocht de ondergrond van stof zijn, Dan wordt de klank wat korter en sommigen vinden het ook nog warmer klinken. Sowieso is de happy drum van een hoge kwaliteit en is er een groot verschil in klank met andere modellen!

Een Happy drum kun je meteen leren spelen zonder studie van het instrument. Al spelende ontdek je intuïtief de mogelijkheden. Je kunt de Happy drum met de bijgeleverde stokjes bespelen, maar ook met de hand. De tonen klinken lang door en dat maakt het ook zeer geschikt voor meditatieve doeleinden.

Tevens kun je door één hand op de Happy drum neer te leggen, de andere hand laten spelen. Ook dat zorgt weer voor een andere klank. Zo zijn de mogelijkheden heel divers en erg leuk om zelf te ontdekken.

Eigenschappen

Afmeting: Diameter 25,5 cm.
Herkomst: Indonesië.
Materiaal: Metaal. Oranje kleur met gouden spikkeltjes.
Staat: Nieuw, inclusief stokjes en tas.
Sound: Tonen van de A mineur toonladder.

Te koop: 249,00 euro.

The Happy drum makes you happy!

Iedere Happy drum heeft een eigen toonsoort en daardoor klinken ze verschillend qua toonhoogtes.
Klik op onderstaande afbeelding voor een korte impressie. De video toont een rode kleur, echter zijn het dezelfde tonen.

Uiteraard kun je bij ons komen kijken en luisteren.

Recensies

Kwaliteit 
23-01-19

Blij blij

Was zelfs zenuwachtig met uitpakken :). Tas was fijn eromheen en ben op YouTube gaan kijken hoe je kunt spelen en dat is leerzaam. Lijkt makkelijk maar moet echt nog goed oefenen en ontdek steeds nieuwe dingen. Echt leuk om te doen. Wordt er erg rustig van. Mijn kat ook. Namaste. Inge.

    Schrijf uw recensie!

    Schrijf uw recensie

    Happy drum A mineur oranje 25 cm

    Happy drum A mineur oranje 25 cm

    Nieuw in Nederland! De Happy drum kun je makkelijk zelf leren bespelen. Met wat oefening speel je je eigen melodie. Een meditatieve hobby!