Wie zijn we?

De (web)winkel 'Boeddha Centre' is ontstaan uit- en in het EszenzZ Centre te Amsterdam.
Het EszenzZ Centre is het eerste integrale gezondheidscentrum in Nederland voor hooggevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Dit centrum combineert in therapie-aanbod vele disciplines. Zowel oosterse-, als westerse zienswijzen en behandelmethodes komen bij ons samen!
Mede om die reden is de inrichting van ons interieur passend warm en huiselijk, met daarin oosterse-, en westerse invloeden. 

De bezoekers waardeerden deze samenkomst zeer en van daaruit kregen we wel eens een oosters cadeautje als dank. Plotseling kwam uit die dankbare tentoongestelde verzameling de vraag naar oosterse artikelen.
Zo vormde bij ons het idee van een 'oosterse webwinkel' en ontstond het 'Boeddha Centre' op 13 juli 2015. Onze bijzondere beelden maken ons inmiddels onderscheidend in Nederland!

In deze webwinkel bieden we exclusief bemachtigde beelden aan tot en met kleinere bijzondere exemplaren, happydrums voor meditatieve doeleinden en originele cadeau-artikelen.
Veel van onze beelden zijn afgeprijsd ten opzichte van de originele prijs van de fabrikanten. Echter op sommige artikelen geldt aandacht voor een extra scherpe aanbieding! Dit wordt gekenmerkt door het aanbiedingenlint aan de foto. Deze artikelen verdienen naar ons idee extra aandacht op dat moment vanwege bijvoorbeeld de combinatie exclusiviteit en een zeer hoge korting! 

Natuurlijk vindt u op deze website ook inhoudelijke algemene informatie over de beelden en de belangrijkste betekenissen.
We vinden het belangrijk dat u weet en voelt wat u koopt. Vrijwel ieder bronzen beeld is een uniek product en daarom veelal niet meer bij te bestellen.
Sommige beelden importeren we rechtsreeks uit Nepal en India. Deze beelden worden gemaakt door lokale ambachtslieden die vanuit huis werken en die over veel expertise bezitten.
Door rechtstreeks bij hen te kopen ondersteunen we middels onze verkoop deze gezinnen en hun prachtige ambachtswerk.
Andere beelden komen via gespecialiseerde veilingen waar mensen soms hun waardevolle privé collecties aanbieden. Het is een boeiende zoektocht die vraagt om geduld en passie voor ieder item dat we inkopen.

Een groot aantal artikelen op onze site zijn op voorraad, of snel leverbaar, en verdienen een bijzondere plek in huis. 

Bestellen gaat eenvoudig, snel en veilig.
Indien u wenst zijn in de meeste gevallen bezichtigingen mogelijk. Wilt u naar een beeld komen kijken? Dat kan, echter alleen op afspraakOnze beelden staan helaas niet allemaal op één plaats.
U kunt alleen op afspraak in onze showroom terecht. Wij zorgen dan dat het door u gekozen beeld(en) ter plaatse is.

Voor artikelen naar Belgie, neem s.v.p. even contact met ons op voor meer informatie over de keuze in verzendkosten.

For shipping to other counties, please contact us for further information!

We zijn altijd gepassioneerd op zoek naar mooie exclusieve producten. Heeft u zelf een beeld die u wilt verkopen en denkt u dat die passend is in onze collectie?
Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

We hopen dat u net als wij, veel plezier van uw aankoop mag beleven.

Alvast hartelijk dank voor uw bezoek!

Antoine van Staveren
Instituut EszenzZ Amsterdam
EszenzZ Centre - Boeddha Centre 
Parlevinker 7
1034 PX Amsterdam (bezichtigingen ook mogelijk in Medemblik)
KvK 34192058
Tel: 0227-608 959 (+31 227 608 959) 

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 - 18.00 uur.